A warm welcome

Welcome to the website of Grimbergen Motors BV.

This welcome page is only available in dutch and french.

Inderdaad, zoals U kan vaststellen zijn wij sinds 1 januari 2020 geen lokale verdeler meer voor de merken Renault en Dacia, maar niet getreurd; wij onderhouden en herstellen deze nog steeds en nu zelfs veel goedkoper dan ooit tevoren. Wij maken U graag een offerte ter bevestiging om zodoende samen winst te boeken.

Voor de aanschaf van een nieuw voertuig echter zijn wij zeer trots U te kunnen mededelen dat wij sinds 4 januari 2021 concessiehouder zijn van de merken BAIC, DFSK, SERES en FAW, merken die in andere werelddelen sterk in opmars zijn en het hier zeker ook zullen maken zoals zij het doen op het Aziatisch continent. U kan beslist bij ons terecht zowel voor de aankoop als het onderhoud.

Inderdaad voor U, die in het Brussels gewest woont en meer bepaald Brussel, Laken, Schaarbeek, Neder-Over-Heembeek, Sint-Jans-Molenbeek, Koekelberg, Sint-Agatha-Berchem, Ganshoren, Jette, Evere enz.; wel U kan bij ons terecht en alle info bekomen en uiteraard onze wagens bekijken en ook testen mits afspraak. Uiteraard kan U als bewoner van de Noordelijke Vlaamse Rand, meer bepaald in Grimbergen, Beigem, Humbeek, Strombeek-Bever, Vilvoorde, Peutie, Melsbroek, Perk, Machelen, Diegem, Steenokkerzeel, Meise, Wovertem, Wemmel enz eveneens bij ons terecht voor dezelfde doeleinden.

Wij zijn overtuigd dat U al te graag deze fantastische wagens zal weten te waarderen en het uiteindelijk met ons eens zal zijn dat onze kwaliteit/prijs verhouding de beste is en zal zijn. Wij leggen de nadruk op zowel de kwaliteit als de prijs. Met BAIC of DFSK of SERES of FAW maakt U alvast de beste keuze want de Chinese technologie staat niet stil en wordt stilaan de referentie en is goedkoper. Deze keuze kan enkel in een win-win resultaat eindigen voor ons beide. Dank voor uw aandacht. Tot binnenkort. Tot ziens.

Meeus Dany, bestuurder Grimbergen Motors BV

P.S. Tot slot melden wij graag dat de link naar de fabrikanten enkel bedoeld is om aan te tonen dat zij heel wat in hun mars hebben maar niet betekent dat al hun modellen bij ons te verkrijgen zijn. De link houdt tevens geen enkele verbintenis in van onzentwege en bindt ons tot niets.