Bestune

Bestune, eerder gekend als Besturn, is een automotive merk van de Chinese automaker FAW Group

Ze streven ernaar producten, diensten en processen voortdurend te verfijnen en te verbeteren om de klanten beter van dienst te kunnen zijn. De “klant eerst”-filosofie begint met de hoge kwaliteitsnormen die in elk FAW-voertuig zijn ingebouwd en strekt zich uit tot een uitstekende after-salesondersteuningssysteem, waaruit een duidelijk streven naar kwaliteit en klanttevredenheid blijkt.

Innovatie is de ziel van de ontwikkeling van FAW. Een passie voor innovatie en creatief denken zit diep in de bedrijfscultuur en geeft de medewerkers de steun om spannende concepten in realiteit om te zetten.

Onze missie

"We streven ernaar om de dromen van vandaag te laten evolueren naar de realiteit van morgen."

Toonaangevend In De Modetrend

X55

visie

FAW streeft voortdurend naar perfectie en is er trots op nummer één te zijn. FAW erkent dat prestaties worden gemeten in de ogen van de klant en streeft ernaar alle verwachtingen van de klant te overtreffen. Zij blijven zich inzetten voor de ontwikkeling van hun eigen merken, terwijl zij zich ook blijven inzetten voor wederzijdse samenwerking op lange termijn in joint ventures met sterke en gerespecteerde wereldleiders in de industrie, waarbij zij synergieën op het gebied van engineering, fabricage en marketing erkennen.

Strategische richting

Wij streven ernaar de wereld te voorzien van een volledig gamma personenauto's, bussen, touringcars en commerciële vrachtwagens van hoge kwaliteit, die de behoeften en eisen van onze klanten overtreffen. Wij gebruiken de nieuwste technologieën om opwindende producten te leveren die de maatschappij ten goede komen door geavanceerde efficiëntie, veiligheidsvoorzieningen van wereldklasse en milieuvriendelijke werking, terwijl wij energiediversiteit bevorderen door het gebruik van hybride technologieën en alternatieve brandstoffen.

X55

Stocks nieuwe wagens

Bestune T77

besture T77
  • Benzine: 29.990€
  • LPG: 32.690€
  • Tapijten: 97€
  • Koffertapijt: 59€
Lees meer

Bestune NAT

besture NAT
  • ELEC: 32.990€
Lees meer