recent verleden

Sinds 1 januari 2020 zijn wij geen verdeler meer van de merken Renault en Dacia om de eenvoudige reden dat onze hoofdverdeler blijkbaar geen Win-Win situatie zag in een verdere samenwerking. Gezien de huidige omstandigheden zijn wij niet meer geïnteresseerd in het verdelen van enig merk, hoe dan ook, waardoor wij niet meer opgescheept zitten met allerlei kosten (van normalisatie en allerlei abonnementen naar het merk toe), die uiteraard dienen doorgerekend te worden in uw factuur. Heden kunnen wij rekenen op een Win-situatie welke wij graag delen met onze klanten waardoor een echte Win-Win omgeving ontstaat. Om deze reden zijn wij dan ook een garage geworden met de nadruk op het herstellen van alle voertuigen en dus alle merken in de mate van het mogelijke. Weldra zullen wij dan ook allerhande voertuigen verkopen zowel nieuwe als tweedehandse met de nodige zorg en waarborg. Kortom zijn wij nu een meermerken herstelplaats geworden met de nadruk op een nog betere en efficiëntere en goedkopere bediening.

U zal vaststellen dat onze prijzen heel wat voordeliger zijn dan deze van de officiële verdelers en niet enkel voor wat Renault en Dacia betreft maar ook voor Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, BMW, Mini, Mercedes, Toyota, Honda, Mazda, Nissan, Volvo, Mitsubishi, Alfa-Romeo, Hyundai, Suzuki, MG, Kia, Ford en weldra ook Tesla e.a. elektrische wagens gezien wij heden de nodige maatregelen nemen teneinde in de toekomst alle hybride en elektrische voertuigen te kunnen onderhouden. De nodige vormingen worden heden aangevat en afgewerkt en uiteraard zoals steeds investeren wij in de nodige infrastructuur.

Tot slot, vergeet ook niet dat U uw waarborg behoudt op uw nieuwe wagen zolang wij ons houden aan de voorschriften van de fabrikanten, dit is een Europese regelgeving. De nodige inlichtingen hieromtrent verschaffen wij U al te graag. Tot ziens.