X35X35X35

Elke dag genieten

De DFSK Fengon 7 kan uitpakken met een strak en krachtig design waarachter heel wat ideeën schuilgaan. Vooraan springt het typische Fengon-radiatorrooster meteen in het oog. De lange motorkap en het gestroomlijnde silhouet versterken zijn dynamisch profiel. Je merkt het meteen: de Fengon 7 straalt zelfvertrouwen en kracht uit.

Deze premium 7-zits SUV vormt een perfecte combinatie tussen een Sports SUV en een klassieke SUV. De Fengon 7 is beschikbaar vanaf 2022

X35X35

Fijn gezelschap

Het brede horizontale ontwerp van de cockpit geeft je onmiddellijk het gevoel dat je van harte welkom bent. De golvende lijnen die van het dashbord via de ventilatieroosters naar de binnenafwerking van de deuren lopen, duffelen je meteen gezellig in. Het ergonomische design wordt versterkt door zachte materialen en leen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging

De DFSK Fengon 7 snijdt een spannend nieuw SUV-hoofdstuk aan. Zowel de stijlvolle 5-zitter als de extra ruime 7-zitter beloven een verrassend fijne rijervaring. De Fengon 7 biedt veeleisende klanten net dat ietsje meer. Het design, de geavanceerde technologie en de topkwaliteit in elke vezel hebben één doel voor ogen: van elke rit een opwindend avontuur maken.

X35X35X35

Prijs

Vanafprijs (inclusief btw)

LPG: 40.450€

Benzine: 37.690€

Kies de kleur die het beste bij je past

BAIC x55 Black Magic Pearl
Black Magic Pearl
BAIC x55 Snow White Pearl
Snow White Pearl