Fengon 500Fengon 500Fengon 500

Veiligheid voor uzelf en uw passagiers

Met zijn elektronisch geassisteerde stuurinrichting, voor- en achterwielophanging met complementaire technologieën en een schijfremsysteem voor en achter, stellen ze de Fengon 500 in staat om te reageren op elk soort wegdek.

Om de remafstanden te verkorten en om controleverlies te voorkomen, hebben alle versies van de Fengon 500 ABS- en EBD-remmen, technologieën die intelligent remmen mogelijk maken, waarbij het remvermogen wordt geregeld op basis van de grip.

Binnen hebben alle inzittenden een driepuntsgordel, maar ook airbags voor zowel de piloot als de copiloot.

Als extra aanvulling heeft de Fengon 500 ISOFIX-verankeringen die de kinderen meer veiligheid bieden en een TPMS-systeem (Tyre Pressure Monitoring System) dat ervoor zorgt dat het voertuig altijd in de beste omstandigheden blijft.

Fengon 500Fengon 500

Durf anders te zijn …

Daar waar anderen twijfelen, gaat u de uitdaging aan. Als u inde nieuwe DFSK Fengon 500 voorbijrijdt, staren anderen u vol bewondering aan. Deze crossover zegt veel over uw persoonlijkheid. Misschien is het zijn design of misschien zijn het de elegante achterlichten. Of de sportieve diffusor achter die de harten sneller doet slaan.

De crossover met athletische lijnen

U vindt inspiratie door een nieuwe uitdaging of ervaring. U houdt ervan uw grenzen te verleggen en bent klaar voor een nieuw avontuur. Een gespierd silhouet en een geraffineerd interieur vormen de basiseigenschappen van de Fengon 500. Laat u verrassen door zijn apart karakter.

Fengon 500Fengon 500Fengon 500

Prijs

Vanafprijs (inclusief btw)

manueel

Benzine:20.990€

LPG:23.750€

automatisch

Benzine:20.990€

LPG:23.750€

Kies de kleur die het beste bij je past

fengon500
Ruby Red
fengon500
Azure Blue
fengon500
Black Magic Pearl
fengon500
Snow White Pearl