Bestune NATBestune NATBestune NAT

ELEKTRISCHE MINIBUS NAT

Bestune NAT is een elektrische personenauto uit de compacte minivan-klasse. Dit drieletterige acroniem staat voor ,,Next Automatic Taxi'', en definieert dus het doel van het voertuig. De NAT is ontworpen om passagiers in comfort te vervoeren.

De auto lokt met zijn moderne silhouet - de deuren aan de bestuurderszijde openen op klassieke wijze, terwijl ze aan de passagierszijde openschuiven om een ruime achterbankrij te onthullen.

Bestune NATBestune NAT

Bestune NAT in een notendop:

een exclusief voertuig van hoge kwaliteit voor een geweldige prijs. heeft een energiemanagementdisplay. Het toont het energieverbruik en de energiestroom tijdens het rijden, alsook het herstel tijdens remmen of achteruitversnelling. bij het opladen van het voertuig is de laadkabel elektronisch beveiligd tegen diefstal. in geval van een botsing, wordt het energiecircuit automatisch onderbroken. de accu's maken deel uit van het voertuig. het voertuig heeft een elektrisch bediende schuifdeur aan de rechterkant in de rijrichting, zodat achterpassagiers comfortabel kunnen in- en uitstappen.

Bestune NATBestune NATBestune NAT

Prijs

Vanafprijs (inclusief btw)

ELEC: 32.990€