Historisch verleden

Voor Grimbergen Motors, aanvankelijk opgericht eind 1979 als familiebedrijf werd de eeuwwisseling het bedrijf haast fataal. In 2004 nam de zaakvoerder de kordate beslissing het over een gans andere boeg te gooien en vooral te investeren in de opleiding van zijn personeel en in het aanschaffen van goede apparatuur en gereedschap en informatica. Belangrijk om weten : bij Grimbergen Motors is iedereen welkom! Rij je op dit moment met een Renault of Dacia, maar ben je nog geen klant? Je kan zonder enig probleem bij ons terecht voor het onderhoud van je wagen! En niet onbelangrijk in een periode waarin mensen steeds minder tijd hebben: onderhoud terwijl je wacht! En voor langere onderhouden hebben we natuurlijk ook vervangwagens.

Meer nog is dat U ook met een wagen van een ander merk bij ons terecht kan en daar bovenop bieden wij U banden en een aircoservice aan een zeer scherpe prijs aan! Maar ook de andere prijzen staan scherp. Tot slot bent U niet een nummer maar heeft U wel degelijk een persoonlijk contact met zowel de zaakvoerder als zijn personeel en ook zeker is dat onze garage over een uitrusting beschikt om aan meerdere merken te kunnen werken. Bij Grimbergen Motors zijn wij ervan overtuigd dat wij als hecht team als bedrijf het verschil kunnen maken.

Twijfels? Vragen? Opmerkingen?

Laat het ons weten, maak bij een kop koffie of andere drank kennis met ons, en overtuig jezelf Het ganse team staat klaar om U alle nuttige informatie te verstrekken. Kortom bij ons zit U zeker goed want zoals de slogan van Renault vroeger niet mis liet verstaan, zijn ook wij gedreven door vernieuwing en mogen wij terecht zeggen dat UW WAGEN ALOM GEKOESTERD wordt zoals een moeder haar kind verzorgt.